skechers sko dame salg

游戏中各职业的经验技巧交流
回复
Hookdifg78
帖子: 4
注册: 周五 10月 16, 2020 2:43 am

skechers sko dame salg

帖子 Hookdifg78 »

adidas har udsendt endnu en retssag mod Skechers for åbenlyst at have rippet deres produkter af igen ubesv?ret. "Vi vil ikke stå ved og tillade andre at kopiere vores produkter åbenlyst. " Her er en officiel erklæring af m?rket adidas: I dag indgav adidas endnu en drop mod Skechers. Vi vil ikke stå på og tillade andre at kopiere vores produkter åbenlyst og krænke vores værdifulde intellektuelle ejendomsret. Disse skamløse efterligninger pletter omdømmet for vores brand og vores medarbejdere, der arbejder utrætteligt med at undersøge og udvikle tekniske innovationer og design, skechers sko salg der hjælper atleter med at gøre en forskel. Vi er førende indenfor innovation, design og metoder inden for fodtøj og skaber højtydende sko til atleter.

Skechers har netop taget ud en annonce i søndagsudgaven af The New You are able to Times for at udråbe Zion Williamsons nylige uheld med sit par Fight it out Nike PG 2 . 5 basketballsko. Uden plads unti fejlagtig fortolkning, et par mærket Nike PG 2 . 5 sneakers er vist med nøjagtig samme strukturelle svigt som Zions venstre sko. I annoncen Nike's "Just Do It. " slogan er blevet erstattet med "Just Blew It. skechers sko dame salg " mens Skechers-logoet vises nedenunder. Tilsætning af salt unti såret, linjen "Vi deler ikke på dig. " blev tilføjet.

图片

Skechers, der tjente på den nylige far-sko-trend, oplevede en genoplivning, der førte til brandets største salgsår til dato, da den samlede årlige omsætning ramte milliarder USD. aktierne for selskabet steg med 16% takket være årets bedst sælgende sko, D'Lites. I en erklæring sagde Skechers Chief Operating Officer David Weinberg, https://www.salotrainers.com/skechers "I 2018 sendte vi også et rekordantal par af m?rket vores distributionscentre i Sydamerika, Nordamerika, Japan og Continente europeo, hvilket er et bevis på styrken i vores globale aktiviteter og bredden af vores internationale salg, der repræsenterede 54% af vores samlede forretning for året. ”
回复